De thuisfrontcommissie

De thuisfrontcommissie stelt zich graag aan u voor:

Mark Verweij

Voorzitter Thuisfrontcommissie

Mijn naam is Mark Verweij, getrouwd met Mary. Onze kinderen zijn de deur uit en inmiddels hebben we ook al 7 kleinkinderen. Onze oudste zoon met zijn gezin woont in Canada.
Toen ik al meer dan 35 jaar ondernemer was in de AGF kwam het besluit om een dag minder te werken. Op de dag dat ik het besluit bekendmaakte werd ik getrokken door de advertentie van de Christelijke HBO opleiding voor Psychosociaal therapeut. Het was voor mij toen duidelijk dat dit de weg was die ik moest gaan. Inmiddels heb ik een eigen praktijk: Buitenpraktijk Mark en werk ik niet meer in de AGF. Op de dag dat ik mijn laatste examen haalde werd ik gevraagd of ik als voorzitter leiding wilde geven aan het zeer enthousiaste hometeam van Kimon. Dit voelde ook als iets dat op mijn pad werd gebracht.

Gerien van Bezooijen

Acties

Ik ben Gerien van Bezooijen, getrouwd met Bas en moeder van vier dochters waarvan alleen de jongste nog thuis woont. Naast huisvrouw ben ik mantelzorgondersteuner bij ZorgMies Nederland en doe ik vrijwilligerswerk voor o.a. Charitas en kringloop Noordenweg. Voor de thuisfrontcommissie Het Visnet houd ik mij vooral bezig met het organiseren van acties.

Karin Stip

Financiën en acquisitie

Mijn naam is Karin Stip. Ik werk twee dagen als administratief medewerker bij Sirjon en één dag per week pas ik op vier kleindochters. Beide taken doe ik met veel plezier en liefde.
Voor het Visnet doe ik de financiën en de acquisitie en soms bied ik een helpende hand bij acties. Ik ervaar dit als een waardevolle vrijetijdsbesteding. Gods Woord naar de kinderen in Roemenië verdient mijn inzet.

Inge Bom

Acties

Ik ben Inge Bom, 23 jaar oud en werk in het dagelijks leven in Salem (op een woongroep met dementerende mensen) en als PGB-er.
Doordat ik bevriend raakte met Dena (dochter van Ilias en Miha) kwam ik in aanraking met hun project voor Roemenië en de thuisfrontcommissie. Ongeveer twee jaar geleden ben ik voor een aantal weken met familie Psilos mee geweest naar Roemenië en heb daar de (geestelijke) armoede en problemen gezien: er zijn zoveel mensen die hun hulp nodig hebben! Maar daar is ook geld voor nodig om dit te realiseren. Daar zet ik me graag voor in door acties te bedenken en uit te voeren.

Celinde van den Berg

Secretaresse

Ik ben Celinde van den Berg en ik sta vier dagen per week voor groep 5. Het enthousiasme en de openheid van de kinderen is iets waar ik echt van kan genieten!
Sinds maart 2023 mag ik als secretaresse werkzaam zijn voor Het Visnet. Ik zorg voor de berichtgeving rondom acties in onder andere de kerkbodes en kranten. Af en toe denk ik mee met de actiegroep wanneer er een nieuwe actie op touw gezet moet worden. Ik vind het mooi om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de Evangelieverspreiding onder de kinderen in Roemenië.

Robert Jan Quist

websitebeheer

Hoi, mijn naam is Robert Jan Quist. In het dagelijks leven ben ik Business Intelligence Consultant bij Growteq in Ridderkerk (een dochterbedrijf van Visser & Visser). In mijn vrije tijd ben ik vaak op de fiets te vinden. Een stukje op de racefiets door de Alblasserwaard, of zoals mijn vorige vakantie een bikepacking tocht door de Ardennen en de Vogezen. Voor wat extra uitdaging kun je mij ook met de mountainbike in de bossen vinden.
Voor de thuisfrontcommissie houd ik mij met name bezig met de website, de nieuwsbrief en alles wat daarbij komt kijken.